Головна → Про магазин

Про магазин

У нас великий досвід роботи з корпоративними покупцями. Серед наших клієнтів є як українські так і міжнародні компанії, які купують у нас ІТ обладнання та витратні матеріали на принтери. У нашому магазині ви можете замовити товар як за готівку так і по безготівковому розрахунку (ПДВ).

Присилайте нам свої запити на електронну пошту info (а) gadgets.ua і ми оперативно вишлемо вам комерційну пропозицію, адже на сайті предсталений обмежений вибір товару, який ми можемо постачати корпоративним клієнтам.

 

На цій сторінці ви можете прочитати відгуки про наш магазин та залишити свій.

Якщо Ви прямий постачальний продукції, і бажаєте співпрацювати з нашим магазином, просимо надсилати Ваші пропозиції на електронну пошту info (а) gadgets.ua.

Приємних покупок!

Інтернет-магазин GADGETS.UA

Напишіть відгук

Ваш відгук*



  • 25.01.2019 відгук від JasonPap
    Это очень нужно.
  • 11.01.2019 відгук від Денис Силантьев
    Был в шоуруме. Рюкзаков не много, но если заказать заранее, то ребята переместят товар со склада в шоурум.
  • 06.07.2018 відгук від Андрей Легкоступ
    Отличный магазин! Покупал здесь рюкзаки Bobby для себя и жены. Хороший выбор, есть что посмотреть и примерить. Понравилось, что товар действительно оригинальный и качественный! Так держать! Буду рекомендовать Вас своим знакомым!
  • 04.05.2018 відгук від Иван Дембицкий
    Я у вас был ))
  • 21.03.2018 відгук від Марина Ильина
    Хороший магазин, но маленький шоурум, в котором собраны самые крутые рюкзаки на рынке. Желаю вам успехов и дальнейшего роста))
  • 03.12.2017 відгук від Анастасия
    Сервис, обслуживание на очень высоком уровне. Уникально для Украины) Отличные обзоры товаров. Легко и приятно делать покупки. Рекомендую!
  • 14.09.2017 відгук від Саша
    Регистрируйтесь и будет вам счастье ))
    Сделал две покупки. Рекомендую.
  • 09.08.2017 відгук від Дмитрий Павленко
    А я сегодня зашел за рюкзаком и получил в подарок спиннер! Так приятно ))
    Спасибо ребят! Так держать!
  • 13.07.2017 відгук від Ира
    И я получила -20 грн. за самовывоз.
  • 24.12.2016 відгук від Елена
    Мне понравилось обслуживание. Заказала чехол, приехала в офис забрала, получила скидку -20 грн. за самовывоз.
  • 01.12.2016 відгук від Оксана
    Приятно, что постоянным покупателям дают скидку. Жалко что продаете только гаджеты.
  • 25.07.2016 відгук від Андрей Клименко
    Купили как-то наушники, а потом чисто случайно спросили нет ли в продаже внешних дисков. Были удивлены, когда нам продали винчестеры да еще по хорошей цене с НДС. Во многих интернет магазинах вообще проблематично что-то купить даже как у второй группы ФОП, а тут ТОВ да еще и с НДС.
    Спасибо вам ребята!
  • 05.11.2015 відгук від Руслан
    Спасибо за быструю доставку и помощь в выборе.
  • 17.07.2015 відгук від Олена
    Замовляла рюкзак для ноутбука. Привезли два на вибір. В інших магазинах такого сервісу ніколи не зустрічала.
  • 22.09.2014 відгук від Олександр
    Європейська якість обслуговування! Дуже високий рівень. :)
  • 30.07.2014 відгук від Тарас
    Приємно, що можна додзвонитись, отримати консультацію, і домовитись про знижку ;-)
  • 11.11.2013 відгук від Nataly
    Маленький магазин с приятным обслуживанием. Сказали, что доставка будет с 19:00 до 20:00, так оно и было. К тому же привезли показать на выбор сразу три рюкзака, что не может не радовать. Все бы интернет-магазины так работали.
  • 23.10.2013 відгук від Ирина
    Спасибо за оперативную и качественную доставку в день заказа. Приятно, когда товар есть в наличие. Удачи!
  • 04.10.2013 відгук від Павло
    Радий, що з'являються інтернет-магазини українською мовою.
  • 30.08.2013 відгук від Стас
    Дякую що привезли показати на вибір декілька моделей рюкзаків.
iPhone11 Epic Quechua Виграй iPhone 11 Pro